Vad kan Dogday erbjuda just dig?

Illustration

Oavsett om ni har en redan modellerad scen ni vill ha renderad för en klientpresentation eller kanske ett koncept eller en idé till en illustration så finns jag här för att hjälpa er. När ni anlitar Dogday är ni involverade i hela processen, från de initiala sketcherna till den slutliga leveransen och vi kommer ha avstämningar vid alla större steg längs med vägen.

Visualisering

Visualiseringar kan handla om många olika saker. Det kan vara en prototyp för en kommande produkt där 3D-modellen behöver byggas utifrån ritningar men det kan också handla om mer abstrakta saker som att forma en landskapsmiljö för kommande byggnadsprojekteringar.

Animation

Animation är ett väldigt effektivt sätt att förmedla både budskap och information. Vare sig det handlar om en effektfull stinger inför mässpresentation, en enkel animation av er logo eller en introduktionsfilm för er produkt kan Dogday hjälpa till.

Utbildning

Behöver ni lära er grunderna i CINEMA 4D eller kanske spetsa till det ni redan kan? Via Dogday håller jag i det mesta som rör CINEMA 4D, från introduktioner till mer avancerade workshops, individuellt eller i grupp, och vi arbetar alltid med kundens eget material.

Dogday erbjuder ett brett spektrum av 3D-relaterade tjänster. 3D kan tillföra intressanta aspekter till nästan vilket projekt som helst, från produktvisualisering till en redaktionell illustration. Visuellt häftiga illustrationer i 3D är ofta både snabbare och mindre kostsamt än de flesta traditionella medier.